Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Herčíková, která se ještě pod dívčím příjmením Hrachovcová proslavila v seriálu Život na zámku, se za svou postavu nikdy nestyděla. Nemá k tomu totiž sebemenší důvod, naopak se má opravdu čím chlubit.

Nedávno se nechala zvěčnit úplně nahá na uměleckém aktu, a co se týče svlékání, nezahálí ani na pláži u moře. Naposledy se na sociální síti pochlubila nahatým selfíčkem a sexy fotkou z opalovačky, což jistě rozproudilo krev nejednomu mužskému oku.

Velká škoda, že si manželka známého veterináře zakrývá ňadra cudně rukama. I tak se ale je pořád na co dívat, protože se oblíbená herečka pyšní vskutku výstavními křivkami, které by klidně mohla uplatnit i v modelingu.

Svlékání Herčíkové nikdy nedělalo problém. Eroticky laděným scénám se nebránila například v seriálu Ententýky a k nahotě má veskrze pozitivní vztah. "Nepotřebuji se na nic vymlouvat, nepotřebuji nic, co se týká nahoty, skrýt," nechala se nedávno slyšet Herčíková, jež si ve čtyřiceti letech udržuje perfektní figuru zejména díky cvičení pilates a bikram jógy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám