Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár týdnů se Dara Rolins (51) nachází v zahraničí snad častěji než doma. A zahraničím nemyslíme sousední Slovensko. Když se v diáři popové divy a jejího přítele Patrika „Rytmuse“ Vrbovského (47) shodně objeví několik volných dní, tak kupují letenky a vyráží k moři. Cílem jejich cesty bývá nejčastěji Španělsko.

„Máme na sebe málo času, a tak je vždycky dobrý na dva tři dny někam uniknout. To se nám teď dvakrát po sobě povedlo. Byli jsme i s Laurou v Marbelle a teď naposledy s Patrikem v Barceloně,” prozradila nám během natáčení klipu k písni „Chcem znamenie“ Dara.

Výlety za sluncem jsou u Dary a Rytmuse tak časté a nečekané, že má zpěvačka téměř permanentně sbaleno. „Mám takovou hromádku, kterou neměním. Ta se jen hodí do pračky, pak se jen složí. Jsou to věci, které balím hned jako první, když někam vylítám,” říká Dara. Zpěvačka nám ve videorozhovoru dále prozradila, jestli si náhodou nepořídí ve Španělsku taky letní byt.

Reklama

Další články

Načítám