Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) viděla novou pohádku Sedmero krkavců jako jedna z prvních ještě před oficiální premiérou. Kouzelný snímek režisérky Alice Nellis natočený na motivy pohádky Boženy Němcové popovou divu natolik zaujal, že k němu napsala píseň s názvem Chcem znamenie.

„Já už jsem pohádku viděla předtím, než jsem napsala tuto píseň,” nechala se slyšet Dara a dále se na toto téma rozpovídala: „Trošku jsem se bála toho hororového názvu a zpracování, které původně existuje, ale tohle je velmi citlivě a něžně zpracované téma a myslím si, že se bude líbit i mojí Lauře.”

Super.cz byl se svým štábem jako jediný u toho, když zpěvačka točila ke zbrusu novému singlu klip. V zahradách bývalého kláštera augustiniánů kanovníků zpěvačka poletovala ve snových šatech z lehounkého rudého materiálu a připomínala tak vílu. „Máme krásné počasí, a tak oceňuji lehkost těchto šatů. Je příjemné mít po dlouhé době rozpuštěné vlasy a být v sukýnce až po zem a být trošku víc za vílu. Baví mě tahle poloha,” uvedla Rolins, která si sytě červený plisovaný model sama navrhla. „Viděla jsem tyto šaty v jednom zahraničním časopise, a tak jsem požádala moji švadlenu, aby mi je ušila,” vysvětluje vznik šatů Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám