Hlavní obsah
Článek

Hudební skupina Maxim Turbulenc, která proslula především „tuc tuc“ předělávkami známých popových písniček, se asi pomalu, ale jistě rozpadá. Jak Super.cz oznámil asi její dosud nejznámější člen Pavel Vohnout alias Kyklop, dostal ve středu nečekaně hodinového padáka. „Daniel Vali mi oznámil, že se mnou okamžitě končí a nepočítají se mnou už dál,“ potvrdil nám.

„Kluci neunesli, že kromě Maxim Turbulenc jsem měl i další projekty. Mysleli si, že kolidují s kapelou, ale to odmítám. Nelibě nesli, že s kapelou Blue Rocket, která mě doprovází, jedeme turné s Kabáty, vadila jim i má vlastní dětská deska. Jsou tam tři věci, které jsme zpívali v Maxim Turbulenc, což možná byla chyba, jenže to nebyly naše písničky, taky jsme je přezpívali, navíc na albu je řada úplně nových songů. A asi nejvíc je vytočilo, že jsem se s dětským programem začal nabízet do školek. Podle nich jsem poškodil jméno kapely, což si rozhodně nemyslím. Vystupovali jsme totiž jen o víkendech, já se nabízel přes týden. A vždy jsem Maxim Turbulenc upřednostňoval,“ tvrdí Pavel Vohnout.

Nedávno výrazně zhublý muzikant končí v kapele po jednadvaceti letech. „Strašně mě to mrzí. Vždyť to byla moje další rodina. Ten způsob, jakým mi oznámili, že mě vyhazují, mě trápí. Ještě minulý týden jsme vystupovali, padáka mi Daniel Vali dal po telefonu. S muzikou ale rozhodně nekončím, pojedu dál,“ dodal Kyklop s tím, že pro něj se dnešním dnem skupina Maxim Turbulenc rozpadla.

Daniel Vali se nechtěl k vyhazovu zakládajícího člena kapely vyjadřovat, slíbil zaslat tiskovou zprávu, která dosud ale nedorazila.

Reklama

Další články

Načítám