Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Badinková (32) už pomalu končí mateřskou dovolenou. Dcerce Evelýně už byl rok. Ona se od října vrací k natáčení seriálu Ulice. I když žije s otcem své dcery, hercem Janem Teplým, už několik let, stále je ještě slečna. "Téma svatba je u nás spíš legrace. Jestli jednou přijde, bude to překvapení," řekla Super.cz Míša.

Spolu se seriálem se Badinková vrací i do divadla, takže musela pořádně zapracovat na své postavě. Jak prozradila, příliš hubnutí nedala. Nyní se do toho ale pořádně obula. "Našla jsem si i trenérku, chodím pravidelně cvičit a plavat, doma dělám jógu. Ještě mi ale zbývají poslední čtyři kila, která jdou dolů velmi obtížně. Budu muset omezit i jídlo, což se mi moc nechce, protože pořád kojím," prozradila.

Badinková společně s Bárou Nesvadbovou předávala cvičební stroj Power Plate domovu pro hendikepované Zahrada v Kladně. "Mně se také velmi osvědčil. Je to velmi efektivní způsob cvičení. Za půl hodiny zvládnete tolik, co za dvě hodiny normálního cvičení," dodala Badinková.

Reklama

Další články

Načítám