Hlavní obsah
Článek

Herečka Kate Hudson (36) se vydala ve stopách své matky Goldie Hawn (69) nejen co se týče profese, ale převzala po ní také styl oblékání. Oběma dámám jsou totiž podprsenky na obtíž.

Skutečnost, že si hvězda komedií Vojín Benjaminová či Smrt jí sluší ráda i v pokročilém věku dopřává volnost, není žádnou novinkou. Stejný trend však v poslední době zastává i její dcera, která se také obejde bez podpory ňader. V rudých šatech s velmi odvážným dekoltem to však ani jinak nešlo.

Kate Hudson dorazila v doprovodu své matky na udílení cen, jimiž magazín Glamour odměňuje ženy z oblasti šoubyznysu. Držitelka Zlatého glóbu za vedlejší roli ve filmu Na pokraji slávy se uznání překvapivě nedočkala za herectví, ale magazín ocenil její podnikatelské aktivity. Kate totiž slaví úspěch se svou značkou fitness oblečení, v němž ženy působí atraktivně i během sportovních aktivit.

Když dvougenerační herecké duo zapózovalo fotografům, společné geny nebylo možné přehlédnout. Goldie si sice oblékla šaty až ke krku, ale přesto nebylo pochyb o tom, že horní díl spodního prádla nechala stejně jako její dcera doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám