Hlavní obsah
Famous
Článek

Herci Ryan Gosling a Eva Mendes (50) připravují svatbu. Rodiče osmiměsíční Esmeraldy, která je jejich prvním potomkem, se však před svatbou začali hádat kvůli majetku. Nemůžou se domluvit na tom, jak má znít jejich předmanželská smlouva. Eva nechce Ryanovi dávat po případném rozvodu nic ze svého. On ale tvrdí, že po rozvodu by měli z manželství odejít každý s půlkou majetku, jak je to běžné ve většině případů.

Ryanovi by přitom nevadilo, kdyby časem vydělal víc než Eva, která je teď ale tou bohatší a také tou, které dělení na poloviny nevoní.

„Je to prostě byznys, ale už se z toho stala opravdu přetahovaná, ona má teď víc než on. Ryan chce všechno napůl po celé manželství, tečka. Ale není to tak jednoduché,“ píše magazín OK!.

Ryan randí s Evou od roku 2011, přestože už mají spolu i dítě, do svatby se podle přátel nehrne. „Svatba není prioritou ani u jednoho z nich. Vědí dobře, co spolu mají. Ryan a Eva si velmi střeží soukromí. Nikdy by třeba nevzali své dítě na natáčení, nikdy nedávají novinářům vědět, kam jdou. Ryan to tak chce a třeba se nechá pronásledovat fotografy po celé Atlantě, zatímco Evy a dítěte si nikdo nevšímá,“ píše dále OK!.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám