Hlavní obsah
Článek

Televizní celebrita momentálně prožívá šťastné a zároveň dost nepříjemné období. Kim Kardashian (43) je v raném stadiu druhého těhotenství, ale zároveň jí vrásky na čele přidává Caitlyn, svého času její nevlastní otec Bruce Jenner, která se stala nejslavnější členkou exhibicionistického klanu.

Kim se s manželem Kanyem Westem o početí druhého potomka neúspěšně pokoušeli několik měsíců. Tam, kde selhal všemocný rapper, nakonec pomohla klinika asistované reprodukce, odkud Kardashian přišla s radostnou novinkou, jíž se poněkud předčasně pochlubila ve své reality show. Umělé oplodnění dokonce zvyšuje možnost početí dvojčat, a Kim se tak možná dočká rovnou dvojnásobné dávky štěstí.

Druhé těhotenství Kim však nejspíš nebude zdaleka tak sledované jako období, kdy očekávala dceru North. Důvodem je fenomén jménem Caitlyn, který se z jejího nevlastního otce zrodil zrovna ve chvíli, kdy Kardashian plánovala svůj mediální útok.

Transsexuální žena je po pózování na titulce magazínu Vanity Fair nejsledovanější americkou celebritou, což Kim příliš nehraje do karet. Ještě donedávna nejslavnější členka slávychtivého rodu proto vsází na osvědčené zbraně a v těsných šatech v barvě khaki vystavuje ňadra i své legendární pozadí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám