Hlavní obsah
Článek

Jednou z hvězd přehlídky slovenských divadel v Praze, kterou každoročně pořádá Divadlo Bez zábradlí v čele se svojí ředitelkou Hanou Heřmánkovou (61), byla herečka Tatiana Pauhofová. Kdo ale přišel na představení Antigona z New Yorku, aby mohl obdivovat sexy zrzavou herečku, byl možná zklamaný.

V představení totiž Táňa vystupuje v roli bezdomovkyně, takže je navlečená do několika vrstev oblečení, tudíž její křivky rozhodně nevyniknou. A zrzavou hřívu skrývá pod kudrnatou tmavou parukou. Na jevišti je opravdu k nepoznání. Těšit se na ni můžeme ale ve filmu, kde ztvárňuje naši prvorepublikovou divu Lídu Baarovou, tam jí to snad bude slušet o dost víc.

Je to náročné představení. Příběh trojice bezdomovců a představitele zákona se odehrává v zimě, takže máme na sobě několik vrstev teplého oblečení, do toho do vás perou reflektory, takže si po jeho skončení připadám, jako bych vyšla ze sauny. Na jednu stranu teď cítím únavu, na druhou jsem ráda, že se divákům Antigona v New Yorku líbila,“ řekla Táňa po představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám