Hlavní obsah
Článek

Antonín Navrátil (57), který se vedle Marka Ebena (66) objevil v černobílém seriálu Kamarádi z archivu České televize, vede boj s bývalou manželkou, která mu komplikuje život. Kvůli nekonečnému sporu o výživné na postiženou dceru Kateřinu je herec na pokraji zoufalství.

Bývalí manželé se v minulosti nedohodli na střídavé péči o dceru, která je kvůli špatnému zdravotnímu stavu odkázána na finanční podporu druhých. Přestože je Kateřině už 26 let a pobírá invalidní důchod, Navrátil by na ni měl platit výživné. To herec ovšem sedm let ignoroval, údajně kvůli špatné informovanosti ze strany úřadů.

„Podala na mě letos už tři trestní oznámení. Státní zástupkyně mi říkala, že se zbláznila, že si vymýšlí. Dala mě potají k exekutorovi, takže jsem se málem dostal pod most, kam mě chtěla dostat,“ postěžoval si Navrátil na manželku v deníku Aha!

Herec, který si v dospělosti zahrál v seriálech Pojišťovna štěstí či Četnické humoresky, tvrdí, že výživné neplatil z toho důvodu, že dcera pobírala invalidní důchod. „Když jsem se šel na sociální správu ptát, jestli můžu přestat platit, řekli mi, že se se mnou nebudou bavit, že nemám na informace o dceři nárok,“ zdůvodnil herec z Kamarádů své rozhodnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám