Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Maurerová svoje šestiletá dvojčata vede ke kultuře. A to i v oblékání a chování. Rodinku jsme potkali na představení Smolíkovi a jejich podivuhodná dobrodružství v pražském divadle Studio DVA a Madlenka i Pepíček byli krásně nastrojení a vzorní.

"Chodíme do divadla celkem často, děti to mají rády a Smolíkovi jsou náš oblíbený animovaný seriál. A jsou hlavně slušně nabrífovaní, jak se mají chovat a co mají dělat. Máme to jako společenskou událost a já je učím, aby z nich nebyly ty děti, co chodí v teplákách do divadla. Aby měly úctu k tomu prostoru i hercům, a my ji dáváme najevo i tím, že se pěkně oblékneme," měla by jít jiným matkám za příklad Míša.

Ji samotnou její potomci asi v pohádce hned tak neuvidí, nejsou pro ni prý role. "Z princezen jsem vyrostla a na královny to zatím moc nevypadá, tak myslím, že se charakterně přehraju rovnou do pohádkových babiček. Nabízím se i jako čarodějnice, ale v poslední době moc nejsou, anebo jsou obsazovány těmi krásnými herečkami typu Ivana Chýlková (60) nebo Libuše Šafránková (†68)," postěžovala si Míša.

Reklama

Další články

Načítám