Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trumpetista, hudebník a dirigent Václav Hybš včera velkolepě oslavil velké životní jubileum. Kapelník jednoho z nejznámějších hudebních těles u nás i v zahraničí oslavil osmdesátku velkolepým koncertem na Žofíně, kam mu přišla pogratulovat celá řada zpěváků a herců, s nimiž během své dlouhé kariéry spolupracoval.

Jedním z nich byl i saxofonista Felix Slováček. V hledišti tak samozřejmě nemohla chybět ani Slováčkova manželka Dáda Patrasová (67), jež se v poslední době vyžívá v pestrobarevných modelech. Zřejmě ji k tomu inspirují letní teploty, které venku momentálně panují. V šatech s květinovým vzorem vypadala téměř jako gejša, byť trošku staršího ročníku.

Svěžími barvami se královna dětských srdcí zřejmě snaží omládnout a působit pozitivním dojmem. Pokud by si někdejší sexsymbol osmdesátých let přál ještě víc rozkvést, stačí, aby si nechal poradit od rozzářeného zpěváka Daniela Nekonečného, jenž je sluníčkovými modely proslulý.

Možná by si pak nikdo nevšiml Dádina poněkud oteklého obličeje a raději by se kochal pohledem na její vyletněné šatičky a nožky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám