Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, Ivana Gottová (48) a Karel Gott (†80) se nedávno vyjádřili ke kauze odchodu manželky největšího českého zpěváka z muzikálu Přízrak Londýna. Když se ale příspěvek objevil i na Mistrově sociální síti, kladných ohlasů od obdivovatelů Gotta bylo nečekaně málo!

Zatímco i obyčejná fotka Štrbského plesa, jímž se pěvec kochal, nasbírala téměř šest tisíc „lajků“, obhajoba Ivany nedosáhla ani na pětistovku. Někteří příznivci božského Káji tvrdí, že Ivana Gottová ke zpěvákovi patří a že je pěkné, jak brání svou ženu, navíc že si Mistr může na svou stránku o ní dávat, co chce (podle dostupných informací ji spravuje sama jeho manželka), jiní se nevyhnuli kritice.

Bojí se, že když se na stránce zpěváka začnou řešit rodinné záležitosti, utrpí tím značka Karel Gott. Někteří šli tak daleko, že Ivaně radí, aby podobné zprávy dávala na své oficiální stránky pro své fandy.

„Fandím Karlovi a problémy jeho manželky mě nezajímají. Nezajímal mě frmol kolem písničky paní Ivany k jeho narozeninám, nebere mě ani její účinkování v muzikálu coby prostitutky, ba ani tahanice, kdo, kdy, co a jak komu řekl. Nechá-li se Karel zatáhnout do těchto sporů, je na nejlepší cestě dostat se na vedlejší kolej, jako jedna zpěvačka… Paní Ivaně nepomůže, že se za ni postaví slavný manžel jako bodyguard,“ napsala jedna z fanynek.

„Všechen hon, pomluvy a zášť vůči Ivaně pramení pouze z nízké tupé závisti, v které český národ vede prim,“ brání ji jiná s vžitou představou, jako by v Česku závist byla o dost horší, než v jiných zemích.

A i když se obdivovatelé Slavíka i jeho ženy také docela slušně zastávají, na to, jak Gotta vnímají téměř jako nedotknutelnou zbožštělou bytost, v diskusi padá až nečekaně kritických komentářů. Třeba i o tom, že za téměř šedesátiletou kariéru samotného Mistra bylo opravdu jen minimum skandálů, zatímco kolem jeho manželky je jich za v poslední době hned několik…

Měl by Gott tak vehementně bránit Ivanu?
Ano! Šlechtí ho to, vždyť jde o jeho ženu
14,9 %
Je to milé, ale neškodí to jeho kariéře?
3,1 %
Ne! Chci číst o něm samotném a ne o jeho choti
82 %
Celkem hlasovalo 32069 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám