Hlavní obsah
Článek

Řada mužů by se jistě ráda dívala na to, jak jim jejich zašpiněné auto umývá krásná dívka v bikinách. A přesně to se může brzy splnit moderátorům Evropy 2 Jindřichu Eklovi a Tomáši Zástěrovi. Jejich kolegyně, moderátorka Zorka Hejdová (33), s nimi totiž odvážně uzavřela sázku.

Hejdová s Jindrou, Tomášem a dalšími kolegy z rádia Pavlem Cejnarem a DJ Michaelem Burianem odletí na týden na prosluněný párty ostrov Ibiza. Všichni se těší na nejrůznější zážitky, ale Zorka Hejdová tam jede za jediným cílem. Ulovit selfie s Davidem Guettou. Pokud se jí to ale nepovede, sázku prohraje.

„Vsadila jsem se s Tomášem a Jindrou, že se procpu až k Davidu Guettovi a dám s ním selfie. Když se mi to nepodaří, budu muset v bikinách umýt klukům auta. Co bude ale ještě lepší, že když se mi to povede, půjdou mýt moje auto v plavkách oni,“ říká Zorka Hejdová.

Kdo si tedy nakonec zadovádí s mokrou houbou a pěnou, je zatím ve hvězdách, ale všichni tak trochu doufají, že se Zorce fotku získat nepodaří. Na legendární ostrov Ibiza se společně s moderátory mohou podívat v červenci i posluchači Evropy 2, kteří zvítězí v právě probíhající mega soutěži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám