Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení módních cen se vyrojilo jako hub po dešti. Včera se v Lincolnově centru v New Yorku uskutečnilo předávání CFDA, kde bývají oceňováni nejlepší američtí návrháři.

Jak už to při těchto příležitostech bývá, tak slavné krásky dorazily v doprovodu autorů svých šatů. Nejednalo se ale o takové výstřelky jako na udílení cen Met Gala v New Yorku. Mezi modely, ve kterých dámy vstupovaly do síně Alice Tully, převládala střídmost.

I když našly se některé provokatérky, které při výběru modelu neměly zrovna šťastnou ruku. Poprvé od oznámení, že čeká své druhé dítě, vyrazila na gala akci Kim Kardashian (43). Největší hvězda americké reality show ale v modelu značky Proenza Schouler rozhodně nezazářila.

Lekci, že někdy je méně více, uštědřila Kim herečka Vanessa Hudgens. Hvězda Muzikálu ze střední okouzlila minimalisticky pojatými šaty značky Sachin & Babi Noir. Zaslouží si tedy palec nahoru.

Související témata:
CFDA

Reklama

Další články

Načítám