Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ze sestavy Zoufalých manželek byla Lynette sice tou nejméně nápadnou, ale Felicity Huffman dokáže po padesátce zazářit přinejmenším stejně jako její seriálové kolegyně Marcia Cross, Eva Longoria a Teri Hatcher. Dvaapadesátiletá herečka zavítala na udílení Critics' Choice Television Awards v Los Angeles, kde dokázala, že se ani po ukončení natáčení Zoufalých manželek ve světě šoubyznysu neztratí.

Felicity na slavnostním ceremoniálu převedla profesionální úsměv a překvapila poněkud odvážným modelem s obrovským výstřihem. Štíhlá herečka značně poodhalila horní polovinu svého těla navzdory tomu, že jí toho příroda v těchto partiích příliš nenadělila.

Seriálová Lynette v minulosti trpěla anorexií a bulimií, ale poruchy příjmu potravy překonala díky své silné vůli a setkání s osudovým mužem jejího života Williamem H. Macym. S o 13 let starším hollywoodským kolegou vstoupila v roce 1997 do manželství, z něhož vzešly tři děti. Herecký pár společně vychovává šestnáctiletého Williama, čtrnáctiletou Sofii a třináctiletou Georgii.

Z hvězdné sestavy seriálu Zoufalé manželky to Felicity dotáhla nejdále. Zatímco kariéra jejích sousedek z Wisteria Lane víceméně stagnuje, Huffman má na kontě oscarovou nominaci za hlavní roli v dramatu Transamerika a další kladně hodnocené filmy jako Phoebe v říši divů, Bez kormidla či Cake.

Reklama

Další články

Načítám