Hlavní obsah
Článek

Poté, co finalista Hlasu Česko Slovenska Norbert Peticzky nazpíval duet se slavnou Kathy Kelly z Kelly Family, navázal spolupráci s dalším známým jménem. Na jeho připravovaném albu Shine se totiž bude autorsky podílet i úspěšná zpěvačka Celeste Buckingham.

„Písničku Love Love Love složili v jejím producentském domě a Celeste na ni napsala text,“ prozradil Norbert. „S Celeste se známe ze soutěže a jsem rád, že se na mém albu podílí jedna z nejúspěšnějších autorek své generace," dodal Norbert.

Celeste je po rozchodu s Martinem Harichem bez partnera. Že by mezi ní a Norbertem bylo něco více, ale nehrozí. Norbert má větší náklonost k mužům. "S Celeste jsme přátelé, víc bych to nerad komentoval," dodal.

Skladbu, kterou Celeste otextovala, Norbert nejprve nazpíval sám, ale poté se rozhodl, že lépe bude znít jako duet. „Přizval jsem k ní zpěvačku Dominiku Šulákovou. Nahrávání písničky navíc provázely dramatické okolnosti, protože Dominika dostala silný zánět ledvin a téměř zemřela, byla nějaký čas v nemocnici,“ prozradil Peticzky o zpěvačce, která svým výkonem v písni Si sam natolik oslovila zpěvačku Tinu, že jí věnovala svého Slavíka. Jak se jim písnička povedla, si budete už brzy moci poslechnout na Norbertově novém albu.

Reklama

Další články

Načítám