Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dovolila si veřejně vystoupit proti nedotknutelné Ivaně Gottové (48), která nečekaně odešla z muzikálu Přízrak Londýna, a rozpoutalo se proti ní peklo! Ema Krahulíková, která je producentkou Přízraku, prý manželku Karla Gotta (†80) nazvala rozmazlenou holkou (na její vyjádření Gottovi reagovali s tím, že si na nich jen chtěla dělat reklamu), ale i tou, která dělá svému muži ostudu, si o sobě musela přečíst opravdu nepěkné věci!

„Opravdu se nebudu už k ničemu vyjadřovat, ani k tomu, jak Ivana měla na má slova zareagovat. Vůbec jsem je nezaregistrovala, nevím, proč bych měla číst nějaké její vyjádření. Je to pro mě uzavřená záležitost. Alternaci za ni mám a tím to pro mě hasne. Jediné, co k tomu mohu dodat, je to, že Mistra si nesmírně vážím a je mi líto, že se to takhle muselo řešit,“ řekla Super.cz Krahulíková.

Tu zarazila smršť reakcí na její osobu. „Užila jsem si svoje. Lidé na mě nakydali strašnou špínu. Dozvěděla jsem se o sobě nepěkné věci, třeba to, že jsem nejtlustší a nejošklivější produkční v republice,“ dodala zaraženě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám