Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Melissa Joan Hart vám nejspíš neřekne nic, ale seriál pro děti Sabrina, mladá čarodějnice už určitě ano. Je k nevíře, že představitelce hlavní role na dveře klepe už čtyřicítka. Oslaví ji příští rok v dubnu.

V sobotu se sice herečka pokoušela zůstat inkognito, ale ani v kšiltovce NY Yankees a se slunečními brýlemi na nose se jí to nepodařilo. S rodinou a přáteli vyrazila na víkend do Miami. Obklopena sestrami, maminkou a kamarádkami odjela na rozlučku se svobodou jedné z nich a užila si skutečně příjemné odpoledne na pláži, z něhož vzešlo i pár vydařených selfíček.

Od začátku natáčení seriálové Sabriny uběhlo už téměř dvacet let, a tak je jasné, že porovnávat zralou ženu s její dosud nejslavnější rolí lze jen těžko. Melissa se od té doby objevuje převážně v televizních filmech s menším rozpočtem. Kladného diváckého přijetí se však před pěti lety dočkal její komediální seriál Melissa & Joey, v němž s Josephem Lawrencem ztvárnili hlavní role.

Rodačka z New Yorku, která jako malá vyrůstala se sedmi sourozenci, má sama tři děti. Nejstaršímu Masonovi je devět, Braydonovi sedm a Tuckerovi budou v září tři roky. Jejich otcem je muzikant Mark Wilkerson ze skupiny Course of Nature, za nějž je Melissa provdaná od roku 2003.

Reklama

Další články

Načítám