Hlavní obsah
Článek

V posledních měsících se v českých luzích a hájích vyrojilo hned několik chlapeckých skupin, ale mládenci z New Element, skupiny, která funguje dva roky, můžou být v klidu. Nejenže roste jejich popularita u nás, ale hlavně Slovensko se z nich úplně zbláznilo. Teď mají nový videoklip Jak ti to říct, ze kterého budou především náctileté fanynky paf. Mrkněte na něj.

Videoklip k písni o ukončení vztahu (dřív měli kluci například hitovku Svědomí o podvádění nebo song Sdílení o sociálních sítích) vznikl zčásti na jejich jarním turné a zčásti dotáčkami různě po Praze, především na Strahově. A kluci v čele s Ondrou Havlem z Ordinace nebo novou hvězdičkou muzikálu Romeo a Julie Vojtou Drahokoupilem do klipu propašovali i spoustu svých fandů.

Na hudbě se podílel Amík Michael Jay, držitel několika cen Grammy, text má na triku svůdník Antonio ze Slunce, seno, erotika nebo Vítek Daniš ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Rudolf Kubík.

„Hodně často teď s kluky jezdíme na Slovensko. Právě natočili coververzi hitu Modlitba lásky od legendárního Roba Grigorova. Robo byl při tom a bude se podílet i na klipu k songu,“ chlubí se manažer hezounů Pavel Bouček.

Reklama

Další články

Načítám