Hlavní obsah
Článek

V roce 1973 se na Mezinárodní den dětí narodila německá topmodelka Heidi Klum, což znamená, že před pár dny oslavila 42. narozeniny. Tajemstvím jejího mladistvého vzhledu možná nebude žádná velká alchymie, ale o hodně mladší vášnivý partner Vito Schnabel, se kterým jí to klape už přes rok.

Se svým pohledným americkým obchodníkem s uměním odletěla Klum slavit na ostrov St. Barts. Když si milenci mysleli, že jsou sami a ještě schovaní pod šátkem, nechali se unést romantickou atmosférou a vrhli se na sebe přímo na pláži. Heidi tak využila přestávky během natáčení své show Germany’s Next Top Model tím nejpříjemnějším možným způsobem. Jak se zdá, do Karibiku odletěli sami bez dětí, a tak nejspíš péči o modelčiny čtyři ratolesti zastal tatínek Seal, s nímž se Heidi rozvedla před třemi lety.

Heidi Klum patří dodnes mezi nejlépe placené modelky světa. Má za sebou mimo jiné dlouholetou spolupráci s Victoria’s Secret i obálku plavkového Sports Illustrated. Své zkušenosti předává novým modelingovým nadějím v televizních show jako byl například úspěšný Project Runway. Rovněž si vyzkoušela roli porotkyně v pořadu America’s Got Talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám