Hlavní obsah
Článek

Kolem Ivany Gottové (48) a jejího nečekaného odchodu z muzikálu Přízrak Londýna je v posledních dnech pěkně rušno. Na jméno jí nemohl přijít režisér muzikálu Lumír Olšovský, který její chování nechápal i producentka Ema Krahulíková. Ta zase Ivaně nechala slupnout hned několik hořkých pilulí svými prohlášeními, že je to rozmazlená holka a dělá chudákovi Karlu Gottovi (†80) jen samou ostudu.

Samotná Ivana se k celé kauze vyjádřila podrobněji až nyní. Na sociální síti Karla Gotta včera před půlnocí vyšlo její oficiální stanovisko.

„Emu Krahulíkovou jsem požádala o přerušení mého účinkování v muzikálu, a to v okamžiku, kdy jsem měla jistotu, že můj aktuální zdravotní stav mé účinkování vylučuje, a současně s vědomím, že existují rovnocenné alternace. Vzhledem k mému úrazu v divadle moje zdravotní potíže nebyly a nejsou pro produkci muzikálu žádnou novinkou,“ uvádí Gottová a dále k celé kauze uvádí následující.

„Současná prohlášení Emy Krahulíkové jsou v rozporu s tím, co bylo na schůzce domluveno, jsou nepravdivá (např. dne 29. 5. 2015 jsem neměla v muzikálu vůbec vystupovat) a dochází k neoprávněnému zveřejňování osobních údajů o mém zdravotním stavu. Podle mého mínění jsou tato prohlášení motivována snahou o zviditelnění muzikálu, nicméně jsem přesvědčena, že kvalita muzikálu i vysoká úroveň kolegů to nemají zapotřebí,“ píše v posledním bodě svého prohlášení Gottová, která se zřejmě rozhodla definitivně stáhnout z veřejného života a stát svému muži po boku

K celé situaci se vyjádřil i Karel Gott, který se své ženy vždy zastával. „Formu, obsah i způsob medializace přerušení účinkování mé ženy v muzikálu Přízrak Londýna, stejně jako interpretaci schůzky s Emou Krahulíkovou považuji ze strany produkce muzikálu za krajně neseriózní, neboť neodpovídá ani skutečnosti ani dohodě s Emou Krahulíkovou učiněné na schůzce, které jsem se i sám zúčastnil. Na tuto schůzku jsem šel jako manžel Ivany se znalostí jejího zdravotního stavu a dnešním pohledem viděno též jako svědek,“ uvedl Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám