Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) si po pětiletém vztahu v červenci vezme svého partnera Ondřeje Novotného. Přípravy na veselku vrcholí, Renata už má skoro vše nachystané, a tak mohla zase vyrazit do zahraničí za prací.

"Každý rok se vracím do Itálie, do Milána na fashion sezonu, která je v červnu a červenci. Co bylo potřeba zařídit, je hotové, a tak v klidu mohu odletět pracovat," řekla Super.cz Renata, se kterou jsme vyrazili testovat novou Škodu Superb do italského Toskánska.

V Miláně si od řízení oddychne, a tak si divokou jízdu užívala. "V Miláně si od auta hodně odpočinu a chodím pěšky. Podepíše se to na tom, že pár kilo vždycky i zhubnu. V Praze jsem hrozně líná a téměř nevytáhnu paty z auta. Ve Florencii a okolí jsem si vyzkoušela, jak se jezdí v novém Superbu, bylo naprosto úžasný projíždět se vinicemi. Škoda, že úplně nevyšlo počasí. Ale i tak to bylo fajn. Protože jsem auto testovala, mohla jsem to s klidným svědomím trošku rozpálit. Tak snad nepřijde nějaká tučná pokuta," usmívá se modelka.

Vedle práce prý ale v pohodě stihne pořádnou rozlučku se svobodou. Jednu už má i za sebou. "Své svobody si velmi vážím, budu se s ní loučit těžko a dlouze. Jednu rozlučku už jsem měla, kamarádky z Moravy mi připravily večírek. Byl úžasný, myslím, že se jim to fakt povedlo. Čeká mě určitě ještě jedna v Praze a uvidím, jestli bude ještě jedna v Itálii," prozrazuje Langmannová.

"Doufám, že svatbou moje dámské jízdy nekončí. Myslím, že je důležité, aby si od sebe partneři odpočinuli, i když jsou v manželství, a čas od času každý vyrazil sám s kamarády ven a užil si to," dodala krásná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám