Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Motocyklový závodník a bývalý záletný manžel Sandry Bullock Jesse James se rozešel se známou tatérkou Kat von D. Dvojice tak zároveň musela zrušit zásnuby a svatbu plánovanou ještě na letošní léto. James přiznal, že Kat stále miluje, ale vzdálenost mezi nimi je natolik velká, že ve vztahu není možné nadále pokračovat. James totiž bydlí s jeho třemi dětmi v Texasu a Kat von D pracuje a žije v Kalifornii.

Vztah tak končí po téměř roční známosti a šesti měsících od oznámení jejich zásnub. Dvaačtyřicetiletý James však pro magazín People projevil lítost nad krachem vztahu: „Jsem opravdu smutný, jelikož jsem ji vážně miloval. Ale vzdálenost mezi námi dvěma je příliš veliká.“

Kat von D pracuje ve známém losangeleském tatoo studiu, kde natáčí i svou reality show. Jesse James pobývá s dětmi v Austinu.

Jesse Jamesovi tak nevyšel další vztah, tentokrát však neztroskotal na jeho nevěrách, jak tomu bylo se Sandrou Bullock. Ta loni v březnu zažívala pocity euforie, když přebírala svého prvního Oscara v životě. V děkovné řeči přitom nezapomněla na svého milovaného manžela. O pouhé dva týdny později se jí ale manželství zhroutilo jako domeček z karet.

Na Jamese se provalily nevěry s kalifornskou modelkou a další ženou. Aféry James přiznal, načež následoval rozvod. Záletný Jesse krátce poté začal chodit s potetovanou kráskou Kat von D.

Reklama

Další články

Načítám