Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozsáhlý ranč a zábavní park Neverland, který za svého života nechal vybudovat v kalifornském Los Olivos Michael Jackson (†50), je necelých šest let od jeho úmrtí k mání. Zájemce by si měl přichystat tučnou sumu, v přepočtu více než 2,5 miliardy korun...

Podle Wall Street Journal jde nechvalně proslulý ranč, který nyní vlastní soukromá společnost, která kdysi odkoupila zpěvákovy pohledávky a posléze park zrenovovala, do prodeje úplně poprvé. Sloni, opičky ani spousta pouťových atrakcí už ale součástí 2700 akrového pozemku, který Michael Jackson pořídil v roce 1988 za 17 miliónů dolarů, dávno nejsou. Místo už se dokonce ani Neverland nejmenuje... Na realitním trhu byste jej našli pod názvem Sycamore Valley Ranch. Tak se totiž jmenoval předtím, než jej v 80. letech Jackson koupil.

Král popu zde žil až do roku 2005. Odstěhoval se poté, co jej několik rodičů obvinilo, že na ranči zneužívá jejich děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám