Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vztah náruživé modelky Kendry Wilkinson a hráče amerického fotbalu Hanka Basketta patří ve světovém šoubyznysu k těm nejdivočejším. Nyní to vypadá, že po několika výhružkách rozvodem opět prožívají spokojené období.

Devětadvacetiletá Kendra má za sebou vskutku pestrý životní příběh. V osmnácti letech si za našetřené peníze pořídila silikony, jež dokázala zúročit na žhavých fotkách. Ve světě pánských magazínů to dotáhla dokonce tak daleko, že skončila v ložnici zakladatele Playboye Hugha Hefnera a účinkovala v jeho reality show The Girls Next Door.

Úlet s bohatým staříkem ovšem nepřerostl v manželství s vyhlídkou tučného dědictví a Kendra se v roce 2009 provdala za Basketta, jemuž loni v květnu porodila druhého potomka. Pár týdnů po narození dcery Alijah však modelka odhalila nevěru manžela, který si v době, kdy byla v osmém měsíci těhotenství, užíval s transsexuální osobou jménem Ava Sabrina London. Kendru nevěra tak ponížila, že jej vyhodila z domu a snubní prsten prý spláchla do záchodu.

Záhy sice Hanka vzala na milost, ale na podzim vyhlašovala do světa, že je nezadaná a chystá rozvod. K němu ovšem nikdy nedošlo a nyní Kendra a Hank společně vyrazili na večírek televizních celebrit, kde dvojnásobná maminka v odvážném overalu předvedla, že její silikony jsou opět připraveny do akce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám