Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Ivana Gottová (48) nečekaně, z ničeho nic, opustila muzikál Přízrak Londýna a dostala jeho tvůrce do velkých potíží, protože musí narychlo přeobsadit její roli. Vyvolala vlnu nevole. Nyní se jako zázrakem pro její úprk z muzikálového herectví, po němž od dětství toužila, našlo vysvětlení. Má prý obří problémy s páteří.

Gottové mohla ze smlouvy hrozit dokonce pokuta. „Existují důvody, které umělce vyviňují, třeba zdravotní potíže. Zrovna Ivana má pohybové problémy, potíže se zády a s páteří. A pak na to má svaté právo, aby skončila,“ řekl Super.cz muzikálový producent Oldřich Lichtenberg. Ten sice s Přízrakem Londýna nemá nic společného, dřív ale Ivanu zaměstnával, a tak je dobře informovaný.

A přesně tohle vysvětlení nyní použila i sama Gottová. „Ano, bohužel, je to kvůli tomu. Doufala jsem do poslední chvíle, že se dám dohromady. Ale není to, bohužel, možné. Je mi to líto, divadlo mě moc baví,“ napsala Blesku.

Producentka Přízraku Londýna Ema Krahulíková s ní měla schůzku. Přišel i Gott, prý za celou dobu skoro nehlesl. „Ukázala mi potvrzení od lékaře, že má velké problémy s páteří a při každém pohybu ji chytá migréna, ze které zvrací. To potvrdil i její manžel,“ uvedla Krahulíková, která ale připomíná, že do té doby takové vysvětlení Ivana ani jednou neposkytla, a to o svém konci komunikuje s produkcí už nějaký ten den. Mohlo by to tak tedy vypadat, že jde o účelovou výmluvu.

„My v některých smlouvách máme klauzuli, že máme právo přezkumu zdravotního stavu. Existují totiž případy, kdy se herci hází marod schválně. Na druhou stranu: když někde někdo hrát nechce, nemá smysl ho nutit,“ dodal k tomu Lichtenberg.

Myslíte si, že je Ivana Gottová opravdu nemocná?
Ano, je to žena Karla Gotta, musí se jí věřit
5,5 %
Ne, je to jen výmluva, podrazila kolegy
94,5 %
Celkem hlasovalo 16905 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám