Hlavní obsah
Článek

Pro zpěvačku Kristinu je prý vždy velkým svátkem, když svým písním může věnovat obrazovou podobu. My jsme byli u toho, když slovenská kráska v českých ateliérech na pražském Žižkově natáčela videoklip k písni Ta ne.

Co vlastně tento zvláštní název znamená? „Píseň se jmenuje Ta ne, je to slovíčko z východní části Slovenska. Česky by to bylo 'no ne'. U nás se tahle fráze hodně používá a má v sobě zvláštní náboj. Dá se to brát pozitivně i negativně, proto mě tolik baví,“ nechala se slyšet Kristina.

V jejím videoklipu se setká s neodbytným a trochu bláznivým mužem, který se do ní naivně zamiluje. Toho si v klipu zahrál slovenský herec Michal Hudák. „Jsme ze stejného kraje, z východního Slovenska, a bydlíme kousek od sebe. Známe se snad od začátku její kariéry. Přátelství se prohlubovalo a spolupráce tak přišla naprosto přirozeně,“ míní Hudák.

Slovenská interpretka je v Čechách čím dál víc známá, pořádá u nás snad víc koncertů než doma a zahrála si dokonce ve filmu Život je život, který měl nedávno premiéru. „Každý interpret se chce prosadit i v jiných státech a z práce v Čechách mám dobrý pocit. Ještě pořád si rozumíme a jsme jako národy pořád spojení. Většinou sem beru i přítele, trávíme hodně času spolu,“ prozradila interpretka hitů Horehronie, Jabĺčko či Pri oltári.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám