Hlavní obsah
Článek

Dočkali se! Manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře Alex Mynářová, kdysi velká hvězda České televize, jež ale kvůli vztahu s politikem přišla částečně o práci, předčasně poddanému prezidenta Miloše Zemana porodila syna. Jmenuje se po tatínkovi.

„Chlapeček se narodil v pondělí. Bylo to o malinko dřív, než jsme to čekali, bylo to trochu předčasné, ale všechno je v pořádku. Jak maminka, tak syn jsou zdraví,“ řekl Blesku kancléř. Jeho žena měla původně rodit až v polovině června, ale naštěstí tedy žádné komplikace nenastaly. Mynář se dále pochlubil synáčkovými porodními mírami: vážil 2,3 kilogramů a měřil 46 centimetrů.

Jde o jeho vůbec prvního potomka, v prvním manželství se žádného nedočkal. Také Alex, které to v těhotenství vážně seklo, dosud byla bezdětná.

Svatbu si pár odbyl nedávno v Osvětimanech, kde ji odsvědčil prezident Miloš Zeman. Třeba Mynářovým propůjčí i svého tiskového mluvčího Jiřího Ovčáčka. Ten se sice neosvědčil jako hledač nejspíš neexistujících novinových článků, ale třeba by mu šlo alespoň přebalování…

Reklama

Další články

Načítám