Hlavní obsah
Článek

Stále živý příběh jednatřicetileté Katie Piper, která si prošla pro většinu z nás nepředstavitelným peklem, má šťastný konec. Sympatická Angličanka měla nadějně rozjetou kariéru v modelingu a v televizi jako moderátorka, než jí v roce 2008 její bývalý přítel s kumpánem znetvořil obličej a oslepil ji na jedno oko kyselinou. Po měsících strávených po nemocnicích, desítkách operací a rocích nedůvěry k mužům se Katie znovu zamilovala, a dokonce porodila zdravou holčičku, kterou nyní vzala i na první velkou ‚služební‘ cestu...

Katie odjela s čtrnáctiměsíční dcerkou jménem Belle pracovně do metropole Spojených arabských emirátů Abú Dhabí, kde si ve chvílích volna vychutnávají i místních výdobytků, všudypřítomného luxusu a moře.

„Dlouhý pracovní výlet do Abú Dhabí za svými posluchači. Ale mám s sebou malou opičku, takže děláme přesčasy u bazénu,“ napsala autorka několika bestsellerů ke své fotografii v bikinách s dcerkou v kočárku na sociální síť.

K úplnému štěstí Katie schází už jen přítomnost jejího snoubence Richarda Suttona, který je rovněž tatínkem malé Belle Elizabeth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám