Hlavní obsah
Článek

Akční hrdina Jason Statham má doma v ložnici učiněný poklad. Dokonalou Rosie Huntington-Whiteley (37) mu po zveřejnění nových snímků budou závidět i ti muži, kteří dosud měli oči jen pro své manželky.

Osmadvacetiletá Britka má opravdu výstavní tělíčko, které je škoda zahalovat. V poslední době to při focení s oblékáním příliš nepřehání a od pózování ve spodním prádle plynule přešla k aktům, na nichž plně využívá všechny své tělesné přednosti.

Při focení pro magazín Lui Rosie ztratila veškeré zábrany a kromě snímku, kde má na sobě jen transparentní pláštěnku, vytvořila i pikantní podívanou, když si nahá vystačila jen se šperky. Časopis, na jehož obálce se v minulosti svlékly i Rihanna či Gisele Bündchen (43), tak má ve sbírce další žhavý úlovek, který zvýší jeho prodejnost.

Rosie Huntington-Whiteley se kromě modelingu proslavila i filmem Transformers 3. Po úspěšném hereckém debutu se ovšem do Hollywoodu příliš nehrnula a její obdivovatelé museli na další počin čekat čtyři roky. Letos ji konečně mohou vidět v postapokalyptickém sci-fi trháku Šílený Max: Zběsilá cesta, kde si vyzkoušela, jak jí jednou bude slušet těhotenské bříško.

Reklama

Další články

Načítám