Hlavní obsah
Článek

Americká fitness cvičitelka a modelka Jennifer Nicole Lee (39) je doslova posedlá cvičením. Formování postavy má samozřejmě v popisu práce, a tak je jasné, že o své tělo dbá víc než běžný smrtelník, tahle kráska ale patří mezi opravdové fitness maniaky, kteří nevynechají jedinou příležitost k pořádnému tréninku.

Jennifer si už do parády vzala celou řadu celebrit, ale nejvíc myslí hlavně na sebe. V Miami se uprostřed pracovního dne pustila do zpevňovacího cvičení. Ukázka dokonale vysportované postavy, bříška pevného jako skála a sexy nohou byla pro tuhle dámu před přítomnými fotografy samozřejmostí.

Jennifer Nicole Lee se pyšní opravdu famózní postavou a na cvičení je zcela závislá. Ona sama také představuje velkou motivaci pro ženy, které se rozhodly radikálně změnit svůj dosavadní život.

Dvojnásobná mamina s vylepšenými ňadry totiž nemá svůdnou postavu odjakživa. V mládí vážila skoro osmdesát kilo a po porodu druhého dítěte se jazýček vah nezadržitelně blížil k číslovce devadesát.

Jennifer ale brzy šla do sebe, začala cvičit, upravila jídelníček a o pár let později vyhrála v soutěži Miss Bikiny. Brzy se z ní stala uznávaná fitness trenérka, která na nadváhu vzpomíná jen při prohlížení archivních fotek z rodinného alba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám