Hlavní obsah
Článek

Mezi herečkami a zpěvačkami ve stejné věkové kategorii většinou panuje jistá řevnivost. To se ale nedá říct o Jitce Čvančarové (46) a Leoně Machálkové (56). Dámy se budou v připravovaném muzikálu Gérarda Presgurvica Romeo a Julie dělit o jednu roli, konkrétně si zahrají maminku Julie, hraběnku Kapuletovou.

My jsme se s nimi potkali právě ve chvíli, kdy natáčely klip k připravované písni, který má za úkol propagovat připravovaný muzikál. „Bylo by to přínosné, kdyby všechny herečky měly stejné vztahy, jako máme my s Leonkou. My spolu máme krásný vztah,” říká Čvančarová a Machálková jí přitakává: „Je to ta lepší varianta. S Jitkou jsme se setkaly v několika muzikálech a byla to paráda. Jiné to samozřejmě nebude ani tentokrát. V Romeovi a Julii se sice střídáme v jedné roli, ale to neznamená, že povedeme konkurenční boj. Jsme hlavně kamarádky, takže vše mezi námi je a bude v pohodě,“ vysvětlila Leona.

Čvančarová se těší z toho, že na muzikálu budou pracovat české špičky v oboru. „Vůbec to vypadá na příjemnou partu lidí kolem režiséra a choreografa pana Vaculíka, myslím, že tam není žádný element, který by to narušoval,” říká Jitka.

Pro Čvančarovou je to po dlouhé době další muzikál, ve kterém se objeví. „Většinou hraju činohru a muzikál nechávám na výjimečný situace, kdy jsem si jistá, že to bude naprosto profesionální práce. Nejsem schopná akceptovat neprofesionalitu u sebe ani u jiných,” říká Jitka Čvančarová.

Reklama

Další články

Načítám