Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Co si kdysi nadrobil, si dodnes pěkně vyžírá! Hvězdička druhé české SuperStar Filip Jankovič před časem nafotil hodně odvážné snímky (dokonce několikrát) a neváhal prohlásit, že má rád živočišnou lásku. Když k tomu pak přišlo doznání, že v ložnici má rád jen stejné pohlaví, nestíhá od té doby skoro nic jiného, než řešit chtivé žádosti homosexuálů!

„Vím, že si za to můžu hodně sám. Pánové si na základě těch fotek a mých rozhovorů o mně vytvořili mylný obrázek, že snad nedělám v životě nic jiného než erotiku. A ještě drsnou. Denně mi chodí snad desítky různých sexuálních návrhů, včetně velmi intimních fotek. Chápu to, svým způsobem mě to těší, ale takový opravdu nejsem,“ řekl Super.cz král podpatků Filip Jankovič, který svým speciálním uměním donutil pár důchodců se i pokřižovat.

Sám o sobě tvrdí, že spíš než nějaká výměna tělesných tekutin je u něj na prvním místě něžný fyzický kontakt. „Miluju mazlení. A rozhodně nejsem ten typ, který by chtěl mít něco s někým, aniž by ho předtím blíž poznal. Momentálně nikoho nemám, což mi svým způsobem vyhovuje, ale když se najde někdo, s kým si budu dobře rozumět a dopřeje mi hodně volnosti, protože práce mi zabírá opravdu moře času, tak se určitě bránit nebudu,“ dodává Jankovič.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám