Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Taťánou Kuchařovou (36) jsme se po jejím návratu z Cannes, kde byla na filmovém festivalu, překvapivě potkali na módní přehlídce návrhářky Liběny Rochové. Zradila snad svoji dvorní návrhářku Ivanu Mentlovou, jejíž modely v Cannes oblékala?

"To z ní strašně bulvárně, to slovo zrada. S Liběnou jsem dlouholetá kamarádka, několikrát mi šila šaty. Stejně jako Ivana střídá modelky, tak já občas střídám návrhářky," odpověděla Táňa, jíž se možná dotklo, že tváří nové kolekce Ivany Mentlové nebyla tentokrát ona, ale modelka Gréta Slezáková.

V Ivaniných šatech ale reprezentovala na prestižním filmovém festivalu. "Byly stejně bordó jako tahle bundička, kterou mám také od ní, strašně se mi líbily. Byly zároveň sexy a elegantní, ale také pohodlné, což nebývá moc často," chválila Táňa.

V Cannes se stihla pozdravit s nejdůležitějšími osobami festivalu, jako jsou ředitel festivalu Thierry Frémaux, letošním prezidentem Cannes Film festivalu Pierrem Lescurem, na AmFair party s kolegyní Natashou Poly anebo prezidentem světové organizace OCCAM, který je jejím dlouholetým přítelem a mentorem v charitativní a sociální práci pro její Nadaci Krása pomoci.

"Letos jsem stihla zhlédnout dokonce dva filmy, z nichž mě víc nadchnul snímek Deephan režiséra Jacquese Audiarda, kterému velmi fandím. I letošní festival byl ve znamení noblesy a okázalosti nejrůznějších akcí. Vedle pracovních setkání jsem si ho ve volných chvílích velmi užila i se svými přáteli," dodala.

A co ona a film? Přijala některé z nabídek, které dostala? "Něco se chystá, nabídky přicházejí, ale hodně jich odmítám. Na herectví nejsem závislá, je to pro mne spíš radost a koníček. Letos bude mít premiéru snímek Správnej dres s Jiřím Mádlem a Adrianem Jastrabanem, který jsem natočila minulý rok a na který se moc těším," prozradila Táňa, která se letos objeví i v další kampani oblíbené kosmetické značky anebo ve zbrusu novém videoklipu svého přítele Ondřeje Brzobohatého, kde si střihne dokonce trojroli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám