Hlavní obsah
Článek

Účastníci Prostřena na rozdíl od diváků často netuší, za jakých okolností podávané pokrmy vznikly. Na návštěvě u Nely se ovšem hostitelka postarala o to, že je přešla chuť ještě předtím, než stačila podat předkrm.

Projektová manažerka chtěla trumfovat vlastnoručně připravenými těstovinami, ale mnohem lépe by udělala, kdyby čas raději věnovala úklidu. Její byt totiž rozhodně nepatří k těm, kde by se dalo jíst z podlahy.

Hosté nemohli při šmejdění přehlédnout vrstvy prachu a zaneřáděný koberec, který nejspíš vůbec neví, co je to vysavač. „První, co upoutalo mou pozornost, byla rozbitá skříň, bordel na koberci, neutřený prach. Vypadalo to, že tady 14 dní nikdo neuklízel. Hostitelka to hodně podcenila. Hodnotím to velmi záporně,“ pozastavil se nad nepořádkem Marek.

Nepříjemný zážitek z Nelina bytu měla i Kristýna, která při šmejdění shodila na zem tagliatelle, jež hostitelka sušila na ramínku na klice od dveří. „Vytírala jsem, je tady zameteno,“ tvrdila očividně podrážděná Nela, jejíž výtvor překvapivě neskončil v koši, ale na talíři. O tom, jak hosty při prohlídce jejího bytu přešla chuť k jídlu, se můžete přesvědčit ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám