Hlavní obsah
Článek

Ivana Gottová nedávno všechny šokovala, když oznámila, že končí ve V.I.P. zprávách, protože se chce věnovat rodině a práci pro manžela. A nyní se rozhodla pro další konec. Dala výpověď ze dne na den v muzikálu Přízrak Londýna.

A producentce muzikálu Emě Krahulíkové tak přidělala vrásky na čele. Konec totiž Ivana ohlásila jen pár dní před zítřejším představením, kde měla vystupovat. Nikdo o tom, že by Ivana, která po pěvecké a herecké roli toužila od mládí, plánovala odchod, neměl ani tušení.

Šokovalo to i režiséra představení Lumíra Olšovského. "Měla hrát teď v pátek a v sobotu, ale nepřijde. Musím zjistit, kvůli čemu to je a jaké jsou vlastně důvody jejího odchodu. Ještě jsem s ní nemluvil, jen oznámila, že už hrát nebude. Jsem z toho v šoku," řekl Aha! Olšovský.

"Dovádí divadlo do nepříjemné situace. Svědčí to o tom, že neměla s divadlem dlouhodobé zkušenosti, že nechápe, co to způsobí. My herci máme za sebou situace, kdy jsme museli hrát i s nemocí nebo v rodinných krizích, to divadlo se prostě neptá. Je to zodpovědnost za celek, ale to Ivana nemá," dodal rázně Olšovský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám