Hlavní obsah
Článek

Legendární slovenská zpěvačka Marika Gombitová po letech života v ústraní nazpívala novou píseň. Do studia opět zavítala díky pohádce české režisérky Alice Nellis (53) Sedmero krkavců, k níž nazpívala titulní píseň Ten príbeh za náš sen stál. Text písně napsal Kamil Peteraj a hudbu složil Vašo Patejdl. Oba její dávní přátelé.

"Vznikl skutečně krásný, pravdivý a hluboký film, který se bude divákům líbit. Proto jsem s radostí přijala nabídku nazpívat do něj titulní píseň, které dal Kamil Peteraj název Ten príbeh za náš sen stál. V pohádkách se skrývají věčná poselství a moudrost mnoha generací a také poselství této písně vycházející z filmové podoby mluví o síle snů. Díky nim se dokážeme nejen vyrovnat s osudem, ale také ho i změnit nebo přemoct," uvedla zpěvačka.

Čeští návštěvníci kin budou moci novou verzi klasické pohádky Boženy Němcové zhlédnout už 4. června 2015. Hlavní role statečné dívky Bohdanky se zhostila herečka Martha Issová. Dále se ve snímku objeví například Sabina Remundová, Zuzana Bydžovská, Lukáš Příkazký nebo Václav Neužil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám