Hlavní obsah
Článek

Ve Sportovních novinách komentuje pravidelně úspěchy profesionálních sportovců, chybělo málo a Michal Hrdlička byl sám jedním z těchto sportovců. „Odmala hraju fotbal a jednu dobu jsem se pohyboval i na profesionální úrovni,” pochlubil se nám Michal během prezentace kopaček známé německé sportovní značky. Skvěle našlápnutou kariéru zhatil nepříjemný úraz.

„Při fotbale se mi přihodil úraz. Měl jsem pravděpodobně natržený vaz a během nějakého špatného pohybu mi koleno vyskočilo z kloubu a zpátky mi ho museli nahodit až zdravotníci z přivolané záchranky,” vzpomíná na nepříjemnou událost Michal a jedním dechem dodává: „Byla to šílená bolest, dodnes mám psychický blok a stále se bojím, takže moje výkony ve fotbale by už nikdy nemohly být stoprocentní.”

Nyní už se Hrdlička věnuje fotbalu jen rekreačně. „Po úrazu jsem dlouho absentoval. Teď mám tolik práce, že bych tréninky nezvládal, a tak dělám fotbal jen na rekreační úrovni. Koleno stále cítím i při běžné činnosti, třeba když jdu do schodů, vlastně se cítím tak na osmdesát let, doufám, že se to nebude zhoršovat,” s nadsázkou dodává Michal Hrdlička.

Reklama

Další články

Načítám