Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Extravagantní čtyřicátnice, která už roky neúspěšně obchází herecké agentury, se snaží zviditelnit odhalováním i líčením, kvůli němuž bývá často mylně označována za travesti umělce. Phoebe Price (51) teď ukázala, odkud pramení inspirace jejího nenapodobitelného zjevu.

Po sérii oplzlých fotech se americká pseudocelebrita začala prezentovat jako filantropka bojující za respektování sexuálních menšin. Ve skutečnosti se však chce jen přiživit na kreaturách, které při oblékání a líčení vykazují ještě vetší nevkus než ona.

Phoebe Price v Los Angeles zpestřila transsexuální dýchánek RuPaul´s DragCon, kde se prezentovali pánové, kteří se více či méně úspěšně snaží přetransformovat do opačného pohlaví.

Známá tragédka opět předvedla povadlá ňadra v odvážném dekoltu a make-up z divokého kabaretu. Její outfit sice nepatřil k nejvydařenějším, ale jedna věc se Phoebe upřít nedá. Ze všech účastníků této bizarní sešlosti jí v žilách kolovalo nejméně testosteronu, takže na transsexuálním setkání byla tou nejpřesvědčivější ženou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám