Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Od hladkého těla do plavek po dokonalý obličej. Mnoho z nás již propadá panice. Znáte ten pocit, když se léto zeptá, co jsme dělali v zimě, a my přípravě na léto zrovna nevěnovali celou zimu. Prozradíme, jaké vychytávky mají slavní.

Zbavte se tuků rychle a navždy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto je čas sporého oblečení, odhalujícího to, co se dalo během zimy úspěšně zakrýt. Že se nelze stát plážovou kráskou přes noc? Díky moderním metodám se tomu lze podle vzoru slavných aspoň přiblížit. Návod na rychlé tělo do plavek zní Laserová liposukce SlimLipo. V současnosti nejšetrnější a nejrychlejší liposukce estetické medicíny. Odstraní tuk bezbolestně, bez dlouhé rekonvalescence, bez nutnosti celkové anestezie a trvale. Navíc po „vysátí” tuku sama vypne a přilne kůži zpět. Své o tom ví například i sestra Simony Krainové, Michal David, Petr Kotvald a pokukuje po ní i Alice Bendová. SlimLipo vás navíc nevyřadí z normálního či pracovního života a ušetříte si tak dny dovolené na léto.

Léto bez potu a bez vrásek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nyní před létem je ideální čas nejen na botox jako prevenci proti vzniku vrásek od mračení ze sluníčka, ale hlavně také proti pocení. Zahoďte neúčinné deodoranty a zamávejte propoceným „koláčům“. K tomu, abyste se nepotili v podpaží, na čele, na rukách, nohou, zátylku, čele bedrech či tříslech, stačí dermatologovi pár minut. „Nadměrné vylučování potu, než je množství potřebné k regulaci těla, je nepříjemné a může být společenským handicapem. Aplikace roztoku botulotoxinu do míst se zvýšeným nebo nepříjemným pocením je aktuálně nejefektivnějším řešením,“ vysvětluje MUDr. Monika Kavková. Tento zázrak využívají nejen ženy jako Alice Bendová či Zdena Studenková, ale i muži jako Martin Maxa.

Už ani chloupek navíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obtěžuje vás věčný boj s chloupky? Otravné holení a vyrážky, bolesti při depilaci, zarudnutí a zarůstání chloupků. Dát sbohem chloupkům navždy již nemusí být jen sen. Na Klinice Yes Visage disponují nejefektivnějším řešením v podobě moderní trvalé epilace pomocí přesně cíleného lékařského vysoko výkonnostního laseru. Chcete-li efektní a hlavně trvalý výsledek, zapomeňte na epilační přístroje a pulsní světla z kosmetických salonů. Ať už se jedná o obličej, záda, hruď, ruce, nohy, oblast třísel či podpaží, teď je ten správný čas mít hladké tělo jako z obálky časopisu. A pokud zase naopak chloupky někde chybí, ideální službou na léto je pak prodlužování řas či permanentní make-up obočí.

Vysněná prsa do plavek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásná prsa jsou symbolem ženskosti, a tak není divu, že na faktorech jako jsou jejich tvar, souměrnost a velikost do značné míry závisí, jak vnímáte samy sebe. „Sebevědomí je jeden z hlavních důvodů plastických operací vůbec. Každý zákrok, který je na místě, zvyšuje sebevědomí. Pokud to vezmeme čistě statisticky, nejvíce sebevědomí dodává právě úprava prsou,“ potvrzuje specialista na úpravu prsou MUDr. Martin Molitor PhD., primář Kliniky Yes Visage, kam si pro svá prsa docházejí i známé osobnosti. „O plastiku prsou je na naší klinice velký zájem, neboť využíváme moderní postupy, které jsou však zároveň maximálně šetrné, bezpečné a zaručují hezká přirozená prsa bez zbytečných jizev,“ dodává.

Tip pro vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Péči jako celebrita ještě před létem můžete mít nyní na Klinice Yes Visage za speciální červnové ceny. Například nejmodernější Laserovou liposukci SlimLipo tak pořídíte s mimořádnou slevou 15 %. To tu ještě nebylo. A pro ty, kdo chtějí zkoušet štěstí a něco vylepšit zdarma, ať už je to nová postava nebo nová prsa, facelift, víčka či botox, je zde soutěž o proměnu stejnými odborníky kliniky, kteří se starají například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou, Ivu Kubelkovou nebo třeba Veroniku Freimanovou. Více informací o speciálních cenách a soutěži najdete na webu Kliniky Yes Visage.

Další články

Načítám