Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že únorový rozchod Lewise Hamiltona (30) se zpěvačkou Nicole Scherzinger (45) byl tentokrát definitivní. Dvojice během sedmi společných let sice oznámila konec vztahu několikrát, ale bez sebe to nikdy nevydrželi déle než pár týdnů. Dvojnásobnému šampiónovi F1 se ale údajně s jarem začínají zapalovat lýtka a jedna slečna v jeho hledáčku prý přeci jen uvízla. A je to navíc hodně známá firma - Kendall Jenner.

Devatenáctiletá modelka a mladší sestra Kardashianek dokonce s Hamiltonem momentálně tráví volné chvíle na megalomanské jachtě v Monaku. Ovšem nejsou tam sami, Lewis se obklopil samou krásou a mládím, což téměř sedmatřicetileté Nicole Scherzinger asi zrovna nepřidá. Na luxusní několikapatrové lodi se nacházejí ještě modelka Gigi Hadid (19) s mladší sestrou Bellou a Hailey Baldwin, kterým je teprve osmnáct. Partička si padla před pár dny do oka během Velké ceny v Monte Carlu a teď bez sebe nedá ránu...

Románku mezi Lewisem a Kendall údajně přeje i modelčina matka Kris Jenner, která se nechala slyšet, že by britský závodník mohl mít na její dceru dobrý vliv. Opačný pocit pak má z partnera své nejmladší dcery Kylie. Ta randí s rapperem Tygou, jenž opustit partnerku Blac Chynu a malého syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám