Hlavní obsah
Článek

Asi na sebe bude hrdý, protože jeho rejstřík agresivních útoků už pomalu dosahuje délky výčtu jeho hudebních úspěchů! Rapper Ektor, agresivní mladík, který sem tam zmlátí nějakou dívku, jindy zase pěstí napálí fanouškovi, není rozhodně dávno žádné neviňátko. Jak se Super.cz nyní dozvěděl, dokonce byl už i pravomocně odsouzen za loupež!

Informace vyšla najevo při soudním projednávání případu zlomení čelisti Terezy N., kterou prý rapper napadl dle znalkyně buď kopačkou či pěstí v jednom z klubů loni v únoru. „Vzhledem k tomu, že již dříve byl odsouzen za výtržnictví, měl napadnout nějakého muže, hrozí mu přísnější trest, konkrétně za výtržnictví je to v druhém odstavci až do tří let vězení. Za přečin ublížení na zdraví mu hrozí stejný trest odnětí svobody,“ sdělil Super.cz obhájce poškozené Petr Hulán s tím, že tresty se nesčítají, platí vždy ten přísnější.

Zajímavé je, že už v roce 2006 byl Ektor odsouzen za loupež. „Soud pro Prahu 5 mu uložil podmíněný trest, ve zkušební době se osvědčil, proto se na něj musí pohlížet, jako by za skutek nikdy nebyl odsouzen,“ uvedl dále advokát.

U soudu, který začal v úterý, vypovídali svědci, kamarádka Terezy a pak i další dívka, která ani ji ani Ektora nezná. Obě prý hovořily v neprospěch modly části české drsné mládeže. Stejně tak i člen ochranky klubu, v němž k napadení došlo. „Bohužel pro něj se staví ke všemu negativně, vše popírá. Odmítá i skutky z minulosti, kdy měl napadnout jinou ženu nebo fanouška. Snaží se před soudem vypadat v lepším světle, avšak toto jsou věci, které jsou obecně známé a zdokumentované. Podklady máme a soudu je doložíme,“ uvedl obhájce poškozené s tím, že obžalovaný se jeho klientce nebyl schopný dodnes ani omluvit.

Ektor od začátku tvrdí, že ho dívka hystericky napadla, ona to popírá. „I kdyby měl pravdu, je jedno, co útok vyprovokovalo. Tohle si nesmí nikdo dovolit. Uplatnili jsme proto i nárok na náhradu škody, kterou ohodnotí soudem přizvaný znalec. A budeme uvažovat i o občanskoprávním sporu. Klientka byla po dobu léčení značně omezena v běžném životě, prodělala náročnou operaci a týdny mohla jíst jen tekutou stravu. Velmi se ztížilo její společenské uplatnění,“ dodal Hulán.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám