Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na rozdíl od svého partnera Jordana Haje naštěstí Emma Smetana (36) chlupaté tělo neupřednostňuje. Poté, co absolvovala depilaci na jedné pražské klinice, pro ni dokonce nafotila pořádně sexy snímky. Před objektiv se poprvé postavila téměř nahá.

Ňadra si na jednom snímku zakryla pouze emitními miskami, na jiném se zahalila pouze do umělého kožichu, samozřejmě ze sekáče. „Chtěla jsem to pojmout neobvykle, protože mě už delší dobu tradiční styling nudí. Umělý kožich jsem zvolila také proto, abych v jeho kontrastu podtrhla ty odchlupené nohy,“ vysvětlila Emma Smetana volbu svého oblečení – neoblečení, kterým opět vyzdvihla svůj smysl pro punk, a současně odhalila své bezchybně hladké nohy.

Na další fotky si tvořila styling také sama. "Přinesla jsem si věci ze svého šatníku, jen kostkovaná košile a sako jsou Jordanovy, tričko na další fotce je zase mého táty," upřesnila. "Nemám ráda retuše, kdy člověk už není k poznání. Sama je odmítám, a když někdy moje fotky upraví, jsem nepříjemně překvapená. Proto jsem si třeba na těchto fotkách nenechala upravit nohy. Ta silnější stehna jsou opravdu moje a nestydím se za ně," řekla Super.cz.

Nejpovedenější z fotografií budou zdobit zdi ordinací kliniky estetické medicíny, ačkoli Emma hodnotí jakékoliv estetické zákroky spíš negativně. Pokud se ovšem jedná o permanentní epilaci pomocí laseru, ta podle ní ničím nenarušuje přirozenost člověka a nevidí důvod, proč si neusnadnit život.

„Plastika nebo liposukce jsou pro mě naprosté tabu. Ale poté, co jsem se přesvědčila, že laser skutečně nebolí, a navíc funguje, měla jsem jasno. Podobně nadšená jsem byla naposledy poté, co mi sundali rovnátka. Jenže ty jsem musela nosit sedm let, zatímco sem stačí přijít zhruba pětkrát a následně jednou za čas na údržbu,“ pochvalovala si Emma.

„Nemuset se díky laseru obden holit vnímám jako ohromný luxus. Nešetří mi to jen čas, ale často i nervy, a perspektivně i peníze,“ zhodnotila Emma Smetana, která kromě televize často moderuje i soukromé a společenské akce, tiskové konference, dvakrát ročně pořádá charitativní bazar, hraje v divadle, ve filmu i s kapelou, a zejména v létě pro ni holení znamenalo každodenní údržbu v koupelně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám