Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když modelka Pavlína Němcová (52) představila novou kolekci své značky šperků, promluvila o tom, že už se cítí na modelingový důchod a pochybovala, že ji ještě někdo, kromě jí samé, protože se sama stala tváří svých šperků, osloví na velkou kampaň. Mýlila se. V Česku právě fotí pro firmu, jejíž celosvětovou tváří je britská modelka Rosie Huntington-Whiteley (37), která je o 14 let mladší než ona.

"Je pravda, že kromě mé kolekce šperků a focení pro pár časopisů jsem v poslední době nedělala. Opravdu tolik nabídek nedostávám a tohle je první kampaň této značky focená u nás. Jsem strašně ráda, že si vybrali právě mne, když ji ve světě reprezentuje Rosie a já jsem modelka v letech. Když má člověk po čtyřicítce, tak většinou už má modeling dávno za sebou. Sama se divím, že takové práce pořád ještě přicházejí," řekla Super.cz.

"Tahle značka je mi navíc sympatická nejen svojí módou, ale i tím, že se tam dá nakupovat jídlo. Je skvělé, je všude na světě a příjemné jsou i polotovary, které dobře chutnají. Samozřejmě je to pohodlnější, než vařit, ale já doopravdy také vařím. Zrovna teď jsem dělala poprvé v životě pravou svíčkovou, protože si ji poručil můj syn Alain. Ochutnal ji u babičky. Já vařím spíš mezinárodní jídla, českou kuchyni jsem se nestihla naučit, protože jsem odešla do Paříže ještě jako dítě," vysvětlila.

Ráda má i oblečení z konfekce, proto neměla žádný problém si ji na focení obléknout, protože sama také za návrhářské kousky moc neutrácí. "Běžně si normální konfekci nakupuju. Jako každá žena mám ráda nějaký hezký kousek, ale ty ceny, co za to chtějí renomované značky, jsou tak nesmyslné, že koupit je je hřích," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám