Hlavní obsah
Článek

Divže z toho někteří dříve narození nedostali infarkt! Finalista druhé řady české SuperStar Filip Jankovič (29) se nedávno vrátil ze zahraničí (v Los Angeles nebo v Anglii si vybudoval slušnou kariéru tanečníka a choreografa) a hned vynervoval pár pražských důchodců! Na tiskovce k hudebnímu projektu Noc s hvězdami totiž jindy ještě odvážnější Filip pro našeho fotografa pózoval v lodičkách s podpatky, s nimiž pravidelně vystupuje, a protože hotel, v němž se akce konala, byl plný seniorů, po chodbě jich proudily davy a nestačily se divit. Zahlédli jsme i křižování se!

„Pracoval jsem s mnoha známými lidmi, dařilo se mi opravdu dobře, ale třeba Londýn na mě už působil velmi chladně, v Los Angeles je trochu problém kvůli zelené kartě, a navíc je tam všechno příliš hektické. Pak přišla zajímavá finanční nabídka z Čech, kterou jsem přijal, a i když je pořád frmol, zároveň má už i čas sám pro sebe. Pro mě to rozhodně není krok zpět, ale naopak vpřed. Mám tu hodně kšeftů, navíc učím tanec nebo pro jednu agenturu chodit modelky. A to musím umět líp než ony, když jim chci radit. Dívky mi občas závidí, že jako muž jsem lepší než ony,“ směje se Filip, který na tiskovce předvedl s kolegyněmi taneční číslo, které zaujalo právě jeho obutím s vysokými jehlovými podpatky.

„Doufám, že lidé časem přijmou, že je to jistý druh umění. Začal jsem s tím asi první z ‚Čechoslováků‘. Je to věc, která na trhu chybí, rozhodně nejde o to bezmyšlenkovitě šokovat. V tanci jsou určitě jak mužské, tak ženské prvky, ale protože jsem chlap a cítím se tak stoprocentně, tak rozhodně netančím jako nějaká vykroucenina. Jen když si obuju tyhle boty, trochu se mi to přepne v hlavě. Kdybych měl ženské šaty, tak je také umím prodat, ale to není cesta, kterou jdu,“ dodal s úsměvem sympaťák Jankovič.

Sedmnáctý ročník Noci s hvězdami, jehož se pravděpodobně Jankovič také zúčastní (a s ním i třeba Petra Černocká, Marcela Březinová, Jarek Šimek, Lešek Semelka a další), se z hradu Houska stěhuje na hrad Zahrádky.

Reklama

Další články

Načítám