Hlavní obsah
Článek

Osud se s ní po soukromé stránce nemazlil, o to k ní byla příroda štědřejší po té vizuální. Britská zpěvačka, herečka a v neposlední řadě stálice mezi porotci tamní talentové show Britain's Got Talent Amanda Holden má jako trojnásobná maminka ve čtyřiačtyřiceti pořád pánskému publiku co nabídnout...

Zpěvačka jako by s věkem naopak krásněla. Je vidět, že i ona se ve svém těle cítí fantasticky, a není se čemu divit. Amanda jde zkrátka proti proudu času, což názorně předvedla v pondělí během dalšího pokračování zmiňované soutěže.

Holden nakráčela před burácející obecenstvo v dlouhých černých šatech s výstřihem až k pasu. To nejlepší ale mělo ještě přijít, nad schody si vykasala sukni do takové výše, až hrozilo malé kalhotkové faux-pas v přímém přenosu.

Holden je maminkou dnes devítileté Alexy a tříleté Hollie. V květnu 2010 však potratila vytoužené dítě a o necelý rok později porodila v sedmém měsíci mrtvý plod. Během porodu druhé dcery navíc málem sama přišla o život. „Amanda skoro zemřela. Byla to situace, která ji ohrožovala na životě. Došlo k obrovské ztrátě krve,“ popsal tehdy hereččin kamarád.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám