Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh Chloe Khan nápadně připomíná ‚pohádku pro dospělé‘ Pretty Woman. Do Julie Roberts má sice třiadvacetiletá bývalá prostitutka hodně daleko, přesto se jí podařilo něco podobného. Od své spíš úsměvné účasti v britské verzi soutěže X Factor si Khan, jež užívá rovněž jména Chloe Mafia a Chloe Victoria, dnes užívá luxusu a může si dovolit pořizovat nemovitosti nejen pro sebe, ale i pro své příbuzné.

Od doby, kdy se jí záhadným způsobem podařilo uprosit porotu a dostat se v X Factoru do dalšího kola, uběhlo necelých pět let, které byly v jejím životě zcela zásadní. Její působení v show bylo sice předčasně ukončeno po aféře se šňupáním kokainu, ale Khan dokázala svých pět minut slávy obrátit ve svůj prospěch. Nechala si radikálně zvětšit vnady a zkusila podnikat - jak jinak než v erotickém průmyslu. Dotáhla to dokonce i na obálku Playboye, a to aktuálního květnového vydání jeho slovenské mutace.

Chloe na webu zprostředkovává striptérské služby a zaměstnává prý na padesát dívek. Symbióza po této stránce panuje i s jejím přítelem Johnem Greyem, který je majitelem věhlasného řetězce pánských klubů Spearmint Rhino.

Bývalá maškara s vějíři místo řas z televize si nedávno pořídila šestipokojový dům v rodném Leedsu a své mamince pořídila v sousedství čtyřpokojovou nemovitost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám