Hlavní obsah
Článek

S Anetou Vignerovou (36) jsme se nepotkali na večírku, ale v restauraci na degustaci nového menu. Když jsme si začali povídat, měla v sobě už asi dvanáct chodů. Je tohle u modelky normální?! "Není, určitě nemůžu říct, že nerada jím, ale tohle byla výjimka. Jídlo mám ráda, baví mě i kultura stolování, ale tohle bylo pracovní," vysvětlila Aneta.

Stala se totiž ambasadorkou této restaurace a na to konto měla ochutnat všechny novinky, které se tady připravují na letní sezónu. "A k tomu patří, abych z každého něco ochutnala. Celou mísu jsem nesnědla, ale cítím se hodně příjemně plná. Sním, co mi tělo dovolí, a když dovolí příliš, tak prostě nebudu celý další den jíst," dodala Vignerová.

"Já si dokážu jídlo vychutnat i na večírcích, když se vždycky někam nenápadně schovám s talířem," smála se Aneta, která se šla podívat i do kuchyně, kde visely připravené pekingské kachny. "Zažila jsem spoustu zabíjaček na vesnici, tohle mne rozhodně nerozhodí, a chuť k jídlu mi to nezkazí," tvrdila přesvědčeně a opravdu si po exkurzi dala ještě s chutí zákusek.

Zabrousili jsme ještě k jednomu tématu. Protože se podnik jmenuje podle buddhy, zajímalo nás, zda i Aneta věří nějakému náboženství, nezajímá ji právě buddhismus anebo moderní kabala? "Já jsem pokřtěná katolička. Nejsem úplně silně věřící, ale věřící jsem. Babička mě k tomu vždycky vedla, každou neděli jsme chodily do kostela. Od té doby, co zemřela, už zajdu jen na velké svátky, jako jsou Vánoce a Velikonoce, ale pomodlím se aspoň večer doma," uzavřela modelka, která se ale před jídlem nepomodlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám