Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto se blíží, konec května je na spadnutí a vy máte pocit, že letos prostě nebudete moct vyjít v plavkách ani na balkon? Neztrácejte naději, několika kilogramů se stále zbavit můžete a znovu získáte dobrý pocit ze sebe sama.

Po dětech a čtyřicítce kila dolů nejdou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Populární muzikálová zpěvačka, Magda Malá, sama přiznává, že problémy s váhou nikdy neměla. Jenže pak přišlo po čtyřicítce druhé těhotenství a potíže s nadbytečnými kilogramy s ním. „Hubnutí v té době pro mě nebylo vůbec jednoduché a já začala držet nejrůznější diety. Jenomže u žádné jsem dlouho nevydržela,“ vypráví o svých zkušenostech.

KetoDiet pro mě není dietou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„KetoDiet má pro mě osobně velikou výhodu – neberu ji jako dietu, i když se o ní jako o proteinové dietě mluví, vždycky si pochutnám a nehladovím. Miluju omelety, kaše, polévky, tyčinky i nápoje,“ říká s úsměvem Magda Malá. Z výsledků je upřímně nadšená. Za 3 týdny se jí podařilo shodit lehce přes 5 kg. „Má dcera Magdalenka mi fandí, vidí, že to funguje a já mohu KetoDiet jen doporučit,“ dodává spokojeně.

Vážně proteinová dieta?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, proteinová dieta je velmi účinným pomocníkem při snižování nadváhy. Nízké množství sacharidů, kvalitní bílkoviny, do toho vitamíny, minerály a omega 3 mastné kyseliny. Žádné počítání, žádné odvažování surovin. Jednoduše namícháte a je hotovo. Vlastně ne tak docela. Je také potřeba dodržovat pravidelnost v jídle, kvalitně spát, být aktivní a nechat své tělo spalovat uložené tuky. Tak přesně takhle by se dala v rychlosti popsat proteinová dieta KetoDiet.

Co budu tedy jíst?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet nabízí mnoho možností jídel i nápojů, ze kterých si každý poskládá svůj denní jídelníček. Ať už se jedná o snídaňové kaše, chutné omelety, polévky, proteinové tyčinky ke svačině, nebo nápoj kdykoliv v průběhu dne. Příprava je snadná a rychlá. Kromě KetoDiet jídel si můžete dopřát i téměř neomezené množství zeleniny, jak kdo má rád.

Další články

Načítám